classicoboretti-merlijnsphotography-3996

Schrijf je nu direct in voor de toertochten van dit voorjaar

We Are Cycling organiseert dit jaar zes bijzondere toertochten door heel Nederland. De toertochten zijn compleet verzorgd, waardoor de deelnemers zorgeloos kunnen genieten van hun rit. Met zes tochten is er voor ieder wat wils: van vlakke polders tot pittige beklimmingen en van de prachtige natuur tot de industriële havens.

Bij We Are Cycling draait het om gezelligheid en genieten. De toertochten zijn geschikt voor een brede doelgroep, van beginner tot ervaren toerfietser. Bij elke tocht zijn er meerdere routes zodat er een passende afstand is voor iedereen. Lees verder om te ontdekken aan welke toertochten je dit jaar mee kunt doen.

Classico Boretti
Datum: zaterdag 13 mei 2023
Afstanden: 30, 65, 115, 175 en 200 km
Startlocatie: Ede
Klik hier voor meer informatie en schrijf je direct in!

Op zaterdag 13 mei staat de 15e editie van de Classico Boretti op de agenda. Deze toertocht met een Italiaans tintje is ondertussen een echte klassieker onder de Nederlandse toerfietser. Vanuit Ede fiets je over de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Met routes van 30 tot 200km kan echt iedere fietser meedoen. Bij je inschrijving is een uniek AGU wielershirt ter waarde van €35,00 inbegrepen.

Klimclassic
Datum: Hemelvaartsdag 18 mei 2023
Afstanden: 110 en 180 km
Startlocatie: Maastricht
Klik hier voor meer informatie en schrijf je direct in!

Dé klimklassieker van het voorjaar vindt traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag. De routes van 110 en 180km vertrekken vanuit Maastricht en voeren je door de Belgische Voerstreek en Ardennen.  Met veel mooie beklimmingen en echte kuitenbijters is dit een echte klimuitdaging.

Chouffe Classic
Datum: zaterdag 3 juni 2023
Afstanden: 65, 115 en 165 km
Startlocatie: Hoogeveen
Klik hier voor meer informatie en schrijf je direct in!

Ontdek het mooie Drenthe tijdens de gezelligste toertocht van Nederland op zaterdag 3 juni. Bij de verrassende routes van 65, 115 en 165km fietsen de deelnemers door de natuur en ervaren de rust van het platteland. De iconische keienstroken en de VAM-berg kunnen natuurlijk niet ontbreken. Na de finish staat er voor iedereen een welverdiende koude Chouffe klaar bij het Chouffe Chalet.

Ronde van Nijmegen
Datum: zondag 25 juni 2023
Afstanden: 70, 120 en 165 km
Startlocatie: Nijmegen
Klik hier voor meer informatie en schrijf je direct in!

Op zondag 25 juni kan er genoten worden van deze gezellige toertocht met prachtige routes door het Rijk van Nijmegen en de Duitse grensregio Noordrijn-Westfalen. De deelnemers fietsen door de bossen en ontdekken de mooie vergezichten van het Duitse platteland.

Gerrie Knetemann Classic
Datum: zondag 10 september 2023
Afstanden: worden later bekendgemaakt
Startlocatie: Amsterdam
Klik hier voor meer informatie

Deze populaire Amsterdamse toertocht keert in 2023 weer terug op de kalender. Dit wielerfeest ter nagedachtenis aan 13-voudig Tour de France deelnemer Gerrie Knetemann is een gezellige dag op de fiets in Noord-Holland. De routes lopen onder andere door het Groene Hart.

Harbour Tour
Datum: zondag 17 september
Afstanden: 75, 100 en 135 km
Startlocatie: Rotterdam
Klik hier voor meer informatie en schrijf je direct in!

Ontdek de Rotterdamse haven op de fiets dit najaar. De routes zijn een unieke mix van de industriële havens en de Zuid-Hollandse natuur. Onderweg fietsen de deelnemers over een aantal haventerreinen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn.

We Are Cycling
We Are Cycling organiseert meer dan 50 compleet verzorgde fietsevents in België, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In Nederland staan er zes toertochten op de agenda. Bekijk de volledige kalender via https://www.wearecycling.nl/

Deel dit bericht

Meer nieuws