ClassicoBoretti2023-MerlijnSPhotography-3401

6 redenen waarom je deze gezellige toertocht met Italiaans tintje niet wilt missen

De Classico Boretti op zaterdag 25 mei is een toertocht waar elke fietsliefhebber naar uitkijkt. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en gezonde dag uit, de Classico Boretti biedt iets voor iedereen. Hier zijn zes redenen waarom jij absoluut mee moet doen aan dit Italiaanse fietsfeest.

1. Adembenemende routes over de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug

De routes van de Classico Boretti voeren je door enkele van de mooiste landschappen die Nederland te bieden heeft. Fiets door de uitgestrekte bossen en glooiende heuvels van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. De natuur is hier op zijn best, en elke kilometer biedt nieuwe, schitterende uitzichten.

2. Goed voor je vitaliteit

Fietsen is een van de beste manieren om je gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Deelname aan de Classico Boretti betekent niet alleen genieten van een mooie fietsdag, maar ook werken aan je fysieke én mentale conditie.

3. Zonder zorgen op pad

Als organisatie zorgen we ervoor dat je zonder zorgen kunt fietsen. De routes zijn duidelijk aangegeven en er zijn voldoende rustpunten met fruit, koeken en hoogwaardige sportvoeding. Krijg je onverhoopt pech onderweg? Dan kan je gebruik maken van onze technische ondersteuning. Kortom: je kunt je volledig concentreren op het genieten van de rit en het landschap.

4. Win een Boretti barbecue met je deelname!

Alsof de ervaring zelf nog niet genoeg is, maak je ook kans op een fantastische barbecue van Boretti. Stel je voor: na een dag fietsen lekker nagenieten met een heerlijke barbecue, mogelijk gemaakt door jouw fietsprestaties tijdens de Classico Boretti 2024! meer info 

5. Een supergezellige fietsdag met een Italiaans tintje

De Classico Boretti staat bekend om zijn gezellige sfeer en Italiaanse flair. Het is een dag vol plezier met je fietsvrienden, mooie natuur, goede muziek en lekkere pasta bij de finish. Een heerlijk Italiaans fietsfeestje!

6. Je ontvangt het exclusieve Classico Boretti 2024 wielershirt gratis!

Als deelnemer krijg je het officiële Classico Boretti wielershirt cadeau. Dit exclusieve shirt, gemaakt door AGU, is niet alleen een mooi aandenken aan een geweldige dag, maar ook een handige en stijlvolle toevoeging aan je fietsuitrusting.

Mis deze unieke kans niet en schrijf je hier in voor de Classico Boretti 2024. Het belooft een dag vol sportiviteit, gezelligheid en prachtige natuur te worden. Zien we jou ook aan de start in Ede?

Deel dit bericht

Meer nieuws