Inschrijven

Fiets zaterdag 25 mei 2024 de 16e editie van de Classico Boretti met unieke routes over de Veluwe en Utrechtse Heuvelrug. Fiets door glooiend heuvellandschap en langs prachtige heidevelden. Beklimmingen als de Amerongse Berg, Grebbeberg en de Emmapiramide ontbreken ook dit jaar niet!

Deze volledig verzorgde toertocht, met een Italiaans tintje, start en finisht in Ede. Je kunt kiezen uit afstanden van 70120165 en 200 km. Een stijlvol AGU Boretti wielershirt t.w.v. €50,- is inbegrepen bij inschrijving!

  • Ultra rapido €45

    Eerste 1000 deelnemers - UITVERKOCHT

  • Rapido €47,50

    Vanaf 1000 deelnemers

NTFU leden ontvangen een korting van € 3,- op het geldende tarief. 

Schrijf je in vóór 2 mei dan worden je stuurbordje en shirt vooraf thuisgestuurd. Indien je inschrijft op of na 2 mei dan liggen je stuurbordje en wielershirt klaar bij de start van het evenement.

FIETS TEGEN KANKER

Fiets tegen kanker tijdens de Classico Boretti en draag direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Haal je voor 1 april 500 euro op? Dan beloont KWF jouw met een gratis startbewijs én een Fiets tegen kanker-shirt.

Inbegrepen bij je inschrijving

Een stijlvol AGU Boretti wielershirt t.w.v. €50,- is inbegrepen!

Groepen & businessteams

Samen met vrienden of collega’s fietsen? Dat is mogelijk vanaf 4 personen. Klik op onderstaande knoppen voor meer informatie.