Fiets tegen kanker

KWF Kankerbestrijding

Classico Boretti is voor het eerste jaar een Fiets tegen kanker evenement. De organisatie roept alle deelnemers op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Fiets tegen kanker en vóór het leven!

Maak het verschil

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF het verschil. En jij kunt daar direct aan bijdragen.

inschrijven via KWF

Schrijf je in via KWF en ga aan de slag om geld op te halen. Haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met een gratis KWF-wielershirt en als je wil ook nog een gratis startbewijs. Je komt tot 11 april in aanmerking voor een gratis startbewijs, mits je actiepagina dan op 500 euro of meer staat. Haal je niet op tijd?  Dan krijg je uiteraard de gelegenheid om zelf je startbewijs kopen.

of koop zelf je startbewijs

Regel je liever zelf alvast je startbewijs? Of weet je niet zeker of het je lukt om 500 euro op te halen?  Geen probleem! Je kunt alsnog in actie komen voor KWF. Koop zelf je startbewijs én maak een persoonlijke actiepagina aan. Natuurlijk ontvang jij een gaaf KWF wielershirt zodra jij de 500 euro lijn passeert.